Областният управител Виктор Янев поздрави Кюстендилската организацията на СОСЗР по случая 110-годишнината от създаването й

Тържествено събрание се състоя в НЧ „Братство – 1869“ в гр. Кюстендил, което  бе по повод отбелязване на 110 години от създаването на Кюстендилското дружество на запасните офицери.

Събитието бе уважено лично от областният управител на област Кюстендил Виктор Янев, който изказа благодарности към членовете и Управителния съвет на СОСЗР и от трибуната пожела на всички здраве и успехи. Той получи почетен плакет за заслуги от областният председател на СОСЗР – Кюстендил полк. Шишков.

На мероприятието присъстваха и заместник-кметът на Община Кюстендил Светослав Василев, представители на ЦС на СОСЗР, както и на общинските организации от Дупница, Трекляно, Куманово и РИМ.

Официалното откриване на тържественото събрание направи подп. Валентин Николчев, а на свой ред полк. Йордан Костадинов представи доклад „110 години от създаването на Кюстендилското дружество на запасните офицери“.

Печат