Open menu

Досегашният областен управител Йордан Татарски предаде официално властта на Виктор Янев

     Досегашният областен управител Йордан Татарски направи личен подарък за г-н Янев - икона на "Св. Мина" с пожелание да има сили и енергия  за работа и късмет в семейството.

     „Предполагам помните в същия кабинет на 8- ми февруари казах, че най- вероятно ще върна властта на Виктор Янев. Оставям документи с текущите и настоящ задачи и документите от инспекцията на ВиК. Когато бях дете в Кочериново, бабите ме викаха на Игнажден  да вляза пръв в къщите им , защото нося късмет. Късмет желая и на г-н Янев. Нарушавам традицията с подаряване на химикал, като му давам моят личен химикал”, заяви г-н Татарски.

     „Благодаря  на г-н Татарски за подаръците и хубавите думи, за това, че преди 3 месеца не посегна към администрацията. Това е достойна постъпка! Г-н Татарски наследи една администрация, която бе обявена през 2015 за най- добре работещата. Запознат съм с публичният отчет и свършените неща.

     Действията ми ще са съобразени с управленската програма на правителството  и със заложеното в устройствения правилник на областна администрация. Дано мандатът ни да е успешен (4- годишен), за да може България най- сетне да върви по европейския път на развитие”, заяви г-н Виктор Янев.

tatarski 2 yanev 1

Печат