Процедура за кандидатстване за получаване на отличителен знак за значими постижения в ефективното изпълнение на политиката по равнопоставеност на жените и мъжете в Република България

Уважаеми координатори по равнопоставеността на жените и мъжете,

 

В изпълнение на утвърдените Условия и ред за получаване на отличителен знак за значими постижения в ефективното изпълнение на политиката по равнопоставеност на жените и мъжете в Република България бихме искали да ви информираме, че първата процедура за кандидатстване вече е обявена.

Основната цел на присъждането на Отличителния знак е да се насърчат усилията на все повече институции/организации, както и конкуренцията между тях, което на свой ред да доведе до по-ефективни политики, насочени към постигане на равнопоставеността на жените и мъжете в България.

Срока за подаване на необходимите документи от заинтересованите страни е до 17:30 часа на 09.02.2018 г.

Повече информация може да намерите на официалната страница на Министерство на труда и социалната политика, както следва:

В раздел „Новини“:

https://www.mlsp.government.bg/index.php?section=PRESS2&prid=1116

В раздел „Равни възможности“:

https://www.mlsp.government.bg/index.php?section=POLICIESI&I=292&lang=

С цел информацията да достигне до максимален брой заинтересовани страни ще ви бъдем благодарни ако разпространите настоящата информация.

За допълнителни въпроси или информация: Ани Евгениева, гл. експерт в отдел РВАСП, Дирекция ПХУРВСП в МТСП и представител на Секретариата на НСРЖМ към МС, тел.:02/8119418 или ел.поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Печат