Open menu

Покана за участие в обучение по проект “Integrated Tourism Offer”

 

Проектът “Integrated Tourism Offer” е подаден по втората покана по Програмата Interreg - ИПП за трансгранично сътрудничество България – Сърбия, между Министерство на туризма на Република България и партньор от Сърбия, AZBUKI.
Проектът е по специфична цел 1.3 „Хора за хора“, като основната му цел е да се промотира туристическата атрактивност на трансграничния район с акцент върху подобряване на достъпността на продуктите и услугите в сектора.
Проектът стартира през месец юни 2020 г., като срокът му на изпълнение е 15 месеца.
В рамките на проект „Интегрирана туристическа оферта“ се отваря покана за участници, представляващи туристически партньорства с минимум двама партньори (напр. туристически служители, къщи за гости, представители на малки семейни хотели и хостели, туристически организации, местни власти в сферата на туризма и т.н.) от трансграничния регион на България и Сърбия в областите Кюстендил, Перник, Враня и Ниш.
Обучението за популяризиране на туризма има за цел да развие капацитета на 16 представители на туристическите партньорства за интегрирана туристическа оферта.
Обучение ще се проведе в гр. Кюстендил, България, когато налице е минимален риск от COVID-19 и при изпълнение на всички препоръчителни здравни мерки.
Повече информация относно проекта, може да получите и чрез запитване на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Поканата за обучението може да бъде достъпена на следния линк:
http://www.azbuki.org/public-call-for-participants-for-the-training-on-tourism-promotion/
Информация за проекта и поканата се намира на следния линк на страницата на Министерството на туризма:
https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/aktualno/pokana-za-uchastie-v-obuchenie-po-proekt-integrated-tourism-offer

Печат