Кръгла маса с представители на Министерството на земеделието и храните ще се проведе в Областна администрация - Кюстендил

on .

На 04.09.2016 година (вторник) от 11:00 ч. в Конферентната зала - етаж 2 на Областна администрация - Кюстендил ще се проведе кръгла маса във връзка с кампанията "Подкрепяме българското". Инициативата се организира от Министерството на земеделието и храните във всички областни центрове в страната.

На кръглата маса ще присъства заместник-министърът на земеделието и храните Георги Костов, заедно с трима експерти от министерството. Участие ще вземе и областният управител на Кюстендилска област Виктор Янев. На срещата са поканени граждани, земедeлци и представители на медиите. 

Темите, които ще се объждат са свързани с развитието на сектор Животновъдство, сектор Растениевъдство и възможностите за кандидатстване по мерките от Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020 година.

След приключване на кръглата маса е предвиден базар-изложение на производители и преработватели на земеделски продукти от област Кюстендил. То ще започне от 13:00 ч. на центъра през Община Кюстендил.